На Одещині затримали іноземку, яка продавала наркотики “на різний смак” по всій Україні

Наразі слідчі повідомили їй про підозру

На Одещині поліцейські викрили громадянку сусідньої країни у протиправній діяльності. Жінка продавала наркотики “на різний смак” по всій Україні. Правопорушницю затримали біля поштомату з пакунками із наркотичним вмістом, заготовленими для відправки клієнтам. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Поліцейські встановили, що іноземка, яка має посвідку на постійне проживання в Україні отримувала “товар” поштою, а далі вдома фасувала, пакувала та реалізовувала клієнтам.
Затримали жінку біля поштомату, коли вона поклала до нього дві коробки із забороненими речоивнами, ще п’ять таких самих коробок знаходились у неї в пакеті. Усі посилки поліцейські вилучили, у них були речовини рослинного та синтетичного походження у різному вигляді, зокрема пігулки та кристали.

“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту та незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і тягне за собою від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Наразі підозрювана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі клопочуть у суді про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - повідомив старший слідчий територіального підрозділу поліцію Тимур Шах.

“Коментарі” писали, що поліцейські повідомили про підозру жителю Одеси у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Чоловік збирався відправити клієнтам поштою метадон. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися