На Одещині нетверезий чоловік в автобусі накинувся на пасажирку з ножем

Чоловік може на сім років потрапити за грати

Поліцейські притягують до відповідальності чоловіка за хуліганство в громадському транспорті. Правопорушник накинувся на пасажирку з ножем за те, що вона зробила зауваження. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався серед дня у Ренійській територіальній громаді. Нетверезий пасажир маршрутки почав ображати водія та висловлюватися на його адресу нецензурною лайкою. Одна із пассажирок зробила чоловіку зауваження. У відповідь чоловік  штовхнув молоду жінку, після чого дістав з кишені ніж та приставив до її шиї. Водій негайно зупинив автобус, а інші пасажири викликали поліцейських. Від його протиправних дій, на щастя, ніхто не постраждав.

“Слідчі під процесуальним керівництвом окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Вилучений ніж поліцейські скерували на експертизу, після проведення якої буде вирішуватись питання щодо додаткової правової кваліфікації дій чоловіка. Триває слідство”, - розповів начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який ледь не позбавив життя дружину та травмував дітей. Подія сталася в одній з квартир у багатоповерхівці на Люстдорфській дорозі під час конфлікту між подружжям. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися