Частина Одеси залишиться сьогодні без води: адреси відключень

Воду обіцяють повернути до вечора

Сьогодні деякі одесити залишились без води. Головна причина - це проведення ремонтно-аварійних робіт, які систематично проводить “Інфоксводоканал”. Про це повідомили у філії компанії. Воду одеситам планують повернути до 12:00, проте час може змінюватися.

"Філія "Інфоксводоканал" доводить до відома мешканців міста та області, керівників підприємств і організацій, що у зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт планується обмеження водопостачання", — йдеться у повідомленні.

Де немає води

- вул. Буніна — усі будинки.

"Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання — попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу", — йдеться у повідомленні комунальників.
Нагадаємо, що нещодавно також частина одеситів залишиться без газу. Причина тимчасового відключення газопостачання - це проведення ремонтних робіт у газових мережах. Про це повідомляють на сайті АТ "Одесагаз".
“Коментарі” також писали, що після підриву та руйнування дамби й машинних відділень Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023 року, на Одещині був встановлений постійний контроль за якістю питної та морської води. Ця трагедія спричинила серйозну загрозу для довкілля та здоров'я громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися