Одесити можуть відновити посвідчення водія не тільки в сервісних центрах МВС

Нове водійське посвідчення замовник отримує впродовж 1-2 робочих днів

Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) продовжує розширювати свою географію, надаючи громадянам можливість отримувати якісний державний сервіс. Тепер, у чотирьох великих містах України – Києві, Львові, Одесі та Дніпрі, громадяни можуть відновити свої водійські посвідчення в разі втрати або крадіжки не лише у сервісних центрах МВС, але також у Паспортному сервісі ДП "Документ".

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Водії, які мають намір відновити свої документи, можуть особисто звернутися до відділення ДП "Документ" в черзі, або вони мають можливість записатися заздалегідь онлайн через електронну чергу. Для отримання цієї послуги потрібно мати такий перелік документів:

  • паспорт громадянина України з обов'язковим місцем реєстрації, або ID-картку із документом про місце реєстрації;

  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;

  • документ, що підтверджує зміну прізвища чи ім'я (у разі зміни особистих даних).

Подача документів адміністратору відбувається впродовж 10-15 хвилин, а нове водійське посвідчення замовник отримує впродовж 1-2 робочих днів.

Звертаємо вашу увагу, що сервісний центр ДП "Документ" надає можливість безкоштовної консультації щодо відновлення та обміну водійських посвідчень. Для отримання цієї інформації громадяни можуть звертатися до офіційної сторінки ДП "Документ" на Facebook.

У разі виникнення питань або необхідності консультації щодо послуг сервісних центрів МВС, громадяни також можуть зв'язатися за телефоном за номером (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС на Facebook та Instagram. Додаткову інформацію та відповіді на популярні запитання можна знайти на офіційному сайті.

Нагадаємо, в Одесі працює пілотний проєкт, розроблений з метою поліпшення системи складання іспитів. У класах для теоретичної підготовки та на автодромах сервісних центрів МВС встановлено додаткові камери спостереження, які значно спрощують моніторинг іспитового процесу та дозволяють при потребі оскаржити результати. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися