Ворог вночі атакував Одесу ракетами та “шахедами”: скільки людей постраждали

15 безпілотників знищили сили ППО

Вчора ввечері російські окупанти атакували південь України. Декілька годин ворог обстрілював українські міста, зокрема і Одесу. За інформацією голови Одеської обласної адміністрації, окупанти завдали удару різними типами ракет та ударними дронами.

“Є влучання ракет у середмістя та по промисловій будівлі, що вже не використовувалася. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків та музей в історичній частині міста (зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО)”, - йдеться в повідомленні Олега Кіпера. 

Ворог вдарив по Одесі близько дев’ятої вечора. Пошкоджено 20 багатоквартирних будинків, художній музей (йдеться про Одеський національний художній музей), понад два десятки автомобілів, інфраструктура. Пожежі виникли у двох будівлях, а в селі Усатове пошкоджено приватний будинок. Військові зазначили, що "Shahed-131/136" спрямували по припортовій інфраструктурі Одеси. 15 безпілотників знищили сили ППО. Влучанням пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку, автівки з зерном. Загалом унаслідок атаки постраждали восьмеро людей.

“Троє з незначними пораненнями отримали необхідну допомогу на місці, п’ятьох ушпиталено. Постраждалі у лікарні отримують всю необхідну допомогу, їх стан стабільний”, - написав голова Одеської ОВА. 

“Коментарі” писали, що південні регіони України залишаються під загрозою ракетних та дронових атак. Вчора вдень, окупанти завдали удару по Одеській області.  Про це повідомляють Сили оборони півдня України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися