Внаслідок обстрілу Одеської області постраждало троє людей: подробиці атаки

В Одеській області двічі звучав сигнал повітряної тривоги

Південні регіони України залишаються під загрозою ракетних та дронових атак. Сьогодні вдень, окупанти завдали удару по Одеській області. 

Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

З літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря запустили протирадіолокаційну ракету Х-31П. На Одещині ворог акцентує свої зусилля на завдаванні шкоди цивільному судноплавству. Внаслідок цього ракетного удару були пошкоджені адміністративні будівлі, а троє співробітників зазнали поранень. Вибухова хвиля також пошкодила навколишні будинки.

Вдень російські терористи ракетами атакували Одещину. Ціль ворога - цивільне судноплавство. Через вибухову хвилю у навколишніх будинках вибило шибки та вікна, – написав начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Ситуація в Чорному морі 

Нагадаємо, українські пілоти здійснили успішну операцію щодо підбиття російського корабля "Аскольд", який знаходився на суднобудівному заводі в Керчі. Це судно не встигло взяти участь у жодних бойових діях і було спущене на воду всього два роки тому. 

Попри ураження російських кораблів силами ЗСУ, ворог має ще досить великий військовий потенціал. Росіяни здатні запустити по Україні одночасно десятки високоточних ракет типу "Калібр".

Зазначимо, вже як тиждень в Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває всього один російський корабель. Окупанти розосередили свій флот та вирішують які бухти замість Севастополя для них будуть безпечними. 

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/2391


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися