На Одещині чоловік може сісти за ґрати за домашнє насильство над жінкою

За скоєне правопорушнику загрожує до двох років позбавлення волі

Поліцейські повідомили про підозру жителю Березівщини у систематичному психологічному насильстві відносно своєї дружини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські встановили, що протягом кількох місяців чоловік неодноразово ображав жінку, висловлювався на її адресу нецензурною лайкою, залякував та погрожував застосуванням фізичної сили. Правоохоронці відсторонювали чолоіка від потерпілої терміновими заборонними приписами, проводили з ним профілактичні бесіди, притягували до відповідальності. Суд стягував із правопорушника штрафи, але його це не зупинило.

Після чергової сварки, яку чоловік влаштував дружині у магазині, де вона працює, слідчі розпочали кримінальне провадження

“Фігуранту повідомили про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо подружжя, що призводить до психічних страждань та погіршення якості життя потерпілої. За скоєне чоловік може понести покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років”, - розповів слідчий Березівського районного відділу поліції Владислав Музиченко.

“Коментарі” писали, що на Одещині чоловік знущався з жінки, виганяв її з будинку і загрожував фізичними ушкодженнями, особливо коли розмова заходила про його алкогольну залежність і безробіття. За такі дії йому загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися