На Одещині народилось 172 маленьких українців

На Одещині хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

Загалом протягом минулого тижня на Одещині народилось 172 маленьких українців. З  30 жовтня по 5 листопада 2023 року серед малюків, що зʼявились на світ: 95 хлопчиків та  77 дівчинки. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації
Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 6018 жінки, 747 із них - ВПО.

“Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.
Хто святкує іменини цього тижня

6 листопада: Акакій, Олексій, Афанасій, Іван, Іраклій, Лаврентій, Микола, Петро, Ян.
7 листопада: Валерій, Матрена.
8 листопада: Антон, Афанасій, Василь, Дмитро.
9 листопада: Андрій, Валентин, Марк, Нестор, Капітоліна.
10 листопада: Арсеній, Георгій, Дмитро, Єгор, Іван, Максим, Микола, Степан, Еммануїл, Ян, Анна, Неоніла, Парасковія, Февронія.
11 листопада: Олексій, Андрій, Афанасій, Василь, Віктор, Євген, Ібрагім, Іван, Кирило, Кузьма, Леонід, Микола, Павло, Тимофій, Філіп, Ян, Агата, Анастасія, Анна, Марія.
12 листопада: Олександр, Артем, Герман, Йосип, Леонід, Макар, Максим, Марк, Матвій, Петро, Семен, Степан, Юліан, Олена, Анастасія, Олена, Ілона.
“Коментарі” писали, що нещодавно в Одесі пройшов День профілактичних стоматологічних оглядів в дитячих відділеннях стоматполіклінік міста. Загалом до лікарів завітали 99 дітей. Як розповіли медики, з них 59 дітей потребували лікування зубів та ясен. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися