Експерти з нерухомості оцінили новобудови в Одесі

В Одесі з'являється все більше молодих сімей та приїжджих, а, значить - попит на житловий фонд так чи інакше зростає. Особлива перевага - бюджетним варіантам: спальні райони, комфортні умови, чистота і розвинена інфраструктура.

Зараз на ринку нерухомості Таїрова поряд з раніше розрекламованими ЖК, такими як "Простір" і "Одеські традиції", представлені поки менш відомі житлові комплекси, але не поступаються за якістю будівництва та рівнем комфорту. Яскравим прикладом виступає семиповерховий двосекційний "Калейдоскоп" від компанії-забудовника INGRAD Development Group. Він виділяється серед конкурентів яскравою концепцією, якістю будівництва і комфортом.

Своєю думкою щодо споруджуваних на Таїрова нових житлових комплексів поділилися одеські ріелтори та експерти з нерухомості.

- ЖК "Калейдоскоп" - це комплекс "клубного типу", і один з небагатьох варіантів, де майбутні мешканці отримують не голі стіни, а готову квартиру "під ключ". На Таїрова таким же перевагою володіють ЖК "Одеські традиції" і "Простір", досить потужні конкуренти, але в той же час "Калейдоскоп" не поступається їм в якості, а в деяких аспектах і зовсім перевершує. Варто відзначити технологічність цього проекту - тут хороша звукоізоляція, інсоляція. Забудовники запевняють, що ще на стадії проектування об'єкта була точно розрахована оптимальна ступінь освітленості кожної квартири, передбачені зони відпочинку для людей різного віку, доступність для осіб з обмеженими можливостями, великі ліфти і сходові марші, зручні колясочні, а також просторий хол. Одним з головних достоїнств комплексу також є величезна зелена лаунж-зона на даху, де мешканці зможуть відпочивати, засмагати, займатися спортом або влаштовувати пікніки, - каже Олександра Петренко, експерт з нерухомості.

Житловий комплекс "Калейдоскоп" повинен бути зданий і введений в експлуатацію в другому кварталі 2021 року. Одесити відзначають, що незважаючи на важкий період пандемії, забудовник виконує свої обіцянки і звітує і про хід робіт, і про плани на майбутнє. Це дуже хороший показник, тоді як, наприклад, найближчий конкурент ЖК "Простір" вже затягує терміни майже на півроку.

- Довіра - це дуже важливі показник, який безпосередньо впливає на рівень продажів. До одного з критеріїв можна віднести кількість виконаних обіцянок. Ми вже бачили, як деякі ЖК не виконували все, про що говорили. Сюди ми відносимо і ЖК "Простір", і "Таїровське сади". У той же час "Одеські традиції" і "Кадорр" виконали 100% своїх обіцянок ", - зазначає ріелтор Данило Семенов.

- ЖК "Калейдоскоп" - це досить молодий гравець комфорт-класу, але не менш перспективний. Раніше компанія-забудовник успішно будувала промислові об'єкти. Зараз "Калейдоскоп" вже складає конкуренцію своїм сусідам по Таїрова, таким як "Одеські Традиції" і "Кадорр". Цілком ймовірно, що незабаром "Калейдоскоп" перевершить своїх популярних конкурентів, - додає експерт з нерухомості Дана Васильєва.

Крім того, загальним плюсом всіх цих житлового комплексу є розташування, яке дозволяє перебувати в центрі культурного та ділового життя Таїрова. Тим більше що в крокової доступності від новобудов знаходяться численні магазини, гіпермаркети, оптовий продовольчий ринок, АЗС, дитячі сади і школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися