У ЖК «Калейдоскоп» мрії перетворюються в реальність

Сучасний житловий комплекс «Калейдоскоп» тепер буде задавати якісно новий рівень для всіх забудовників Одеси

Життя - це калейдоскоп яскравих вражень! Подорожі, зустрічі з друзями, веселі сімейні вихідні, сміх дітей ... Але що робити, якщо хочеться оточувати себе яскравими і позитивними емоціями кожен день? Збирати речі і переїжджати в новий ЖК "Калейдоскоп" на Таїрова!

Всі ми в дитинстві мріяли про ідеальне житло - і саме тут всі ваші найпотаємніші мрії перетворяться в реальність.

ЖК "Калейдоскоп" - це більше, ніж інвестиції, це ваш спокій, вишуканий спосіб життя і щасливе безтурботне дитинство наших маленьких клієнтів. Це унікальне поєднання авторської архітектури з ландшафтним дизайном, величезною зеленою зоною відпочинку на даху комплексу і бездоганним транспортним сполученням з будь-якою частиною Одеси.

Компанія будує не квадратні метри, а територію для вашої щасливого життя і любові, територію, де безпеку жителів є вищим пріоритетом, де ніколи не буде стресів і хвилювань, і де всьому є місце - як справжньому європейської якості, так і доступності цін.

Своє власне потужне виробництво і великий штат висококласних фахівців дозволяє компанії INGRAD Development Group створювати об'єкти по-справжньому елітарного класу. Тому не дивно, що сучасний житловий комплекс "Калейдоскоп" тепер буде задавати якісно новий рівень для всіх забудовників Одеси.

Компанія робить все для створення яскравих вражень навіть під час переїзду - всі квартири в житловому комплексі пропонуються з уже готовим ремонтом і меблями. У вас буде ще більше вільного часу, щоб провести його з вашою родиною та друзями.

А для тих, хто любить виділятися і хоче запам'ятати кожен крок ремонту вашої квартири, ми пропонуємо замовити власну планування квартири на свій смак або запропонувати нам свій варіант ремонту мрії. Так кожен з вас зможе знайти собі житло, яке буде відповідати нашим бажанням і стилю життя.

На території житлового комплексу все продумано до найдрібніших деталей. Відмінна інфраструктура, ергономічні планування, застосування енергоефективних технологій, власна зелена лаундж-зона на даху будинку, підземна парковка, концепція "двір без автомобілів" і безтурботний дитячий сміх у дворі ... Все це компанія INGRAD Development втілила в ЖК "Калейдоскоп", двосекційним 7- поверховому житловому будинку, в якому розташовані 120 комфортних квартир площею від 40 до 129 квадратних метрів.

Крім того, тут же - чудовий ландшафтний дизайн, просторі колясочні, консьєрж-сервіс, відеоспостереження, відмінна транспортна розв'язка і звичайно ж, підземний паркінг. Приємним бонусом для вас стане зарядка для електромобілів в кожному паркомісць.

Компанія INGRAD Development Group використовує виключно екологічно безпечні матеріали і відповідне обладнання. Тому можна бути на сто відсотків упевненими в чудовій шумоізоляції, найвищих міжнародних будівельних стандартах і іннноваціонних рішень по енерго- і теплозбереження.

А так як комплекс розташований в житловому масиві Таїрова, архітектори зуміли об'єднати в ньому всі плюси майже заміського життя з комфортом міського середовища, а підхід до поверховості дозволить двору житлового комплексу завжди потопати в променях теплого одеського сонця і вдихати освіжаючий вітер, що дме з моря ...



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися