Авантюра підлітків: на Одещині двоє хлопців викрали мопед

За скоєне їм загрожує позбавлення волі

На Одещині поліцейські викрили двох хлопців, які викрали мопед у односельчанки. Наразі правопорушникам повідомили про підозру. За скоєне їм загрожує позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в одеській області. 

За попередньою інформацією поліцейських, двоє молодиків з Подільського району, один з яких неповнолітній, викрали мопед. Старший хлопець зараз на іспитовому терміні,  запропонував молодшому приятелю поцупити мопед, щоб потім на ньому кататися. Він запевнив підлітка, що ніхто про це не дізнається. Юнак погодився на авантюру. Схема правопорушників була наступною: старший спостерігає за обстановкою, а молодший – викочує двоколісник з двору. 

Коли власниця двоколісника зрозуміла, що мопед пропав, то одразу звернулася до поліції. 

“Старшому фігуранту повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у сховище, а також у втягненні неповнолітнього у протиправну діяльність. Ці злочини кваліфікуються за ч. 2 ст. 289 та ч. 1 ст. 304 Кримінального кодексу України. Неповнолітньому правопорушнику, який досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, також повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому з проникненням у сховище, за попередньою змовою групою осіб, за ч. 2 ст. 289 ККУ”, - повідомив начальник відділу поліцейської діяльності № 2 Подільського районного управління поліції Сергій Чепіль.

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який викрав у пенсіонера мопед. Подія сталася ввечері біля одного з торговельних павільйонів у місті Ізмаїл. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися