В Одесі підліток викрав гроші у жінки, щоб купити собі кросівки

Юнак понесе кримінальну відповідальність

В Одесі підліток викрав у жінки сумку з грошима та документами. Наразі поліцейські затримали правопорушника. За скоєне хлопець понесе кримінальну відповідальність. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, нещодавно на вулиці Академіка Корольова 15-річний юнак вирішив незаконно заробити гроші. Він побачив жінку з сумкою в руках. Коли потерпіла  підходила до під’їзду багатоповерхівки, він прослідував за нею, вирвав з руки сумку і втік з місця подій. Жінка одразу звернулась до поліції. Поліцейським знадобилося кілька днів, щоб встановити особу та знайти підлітка.

Як виявилось, неповнолітній правопорушник сумку з паспортом викинув неподалік від місця події, а гроші забрав та купив куртку і кросівки.

“Оскільки хлопець досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність за грабіж, поліцейські під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто у грабежі, скоєному в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває”, - розповів слідчий територіального підрозділу поліції Владислав Шевчук.

“Коментарі” писали, що під час побачення чоловік викрав у дівчини телефон. Після знайомства в інтернет-мережі, одеситка запросила чоловіка до себе додому, де “кавалер” згодом пригрозив їй фізичною розправою та наказав віддати цінне майно. Потерпіла віддала правопорушнику на свій смартфон вартістю більше 10 тисяч гривень та назвала код розблокування. Той забрав гаджет і пішов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися