Атака окупантів по судну на Одещині: загиблий моряк був українцем

Одного з поранених іноземців госпіталізовали до медзакладу

Вчора російські окупанти нанесли ракетний удар у напрямку одного з портів Одещини. За інформацією генпрокуратури, ворог поцілив по цивільному морському судну під прапором Ліберії. Судно в цей час швартувалося до причалу морського торговельного порту. За словами речниці Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, під час обстрілу загинув моряк. Лоцман мав українське громадянство. Моряк був працівником Адміністрації морських портів.
"Також була інформація про травмування ще одного працівника порту. Поранення не критичні, найімовірніше, баротравма. Те, що стосується стану здоровʼя членів екіпажу, то ушпиталили тільки одного, решта - отримали допомогу на місці й залишились у складі екіпажу на борту судна", - сказала речниця.
“Коментарі” писали, що місяць тому російські окупанти атакували Одещину надзвуковими протикорабельними ракетами типу “Онікс”, які випустили з берегового ракетного комплексу “Бастіон" в тимчасово окупованому Криму. Державні інспектори провели обстеження місця обстрілу. Спеціалісти встановили засмічення будівельними відходами та металевими конструкціями земельних ділянок загальною площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Загальний розмір шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів, складає понад 143, 7 мільйонів гривень.
Раніше “Коментарі” писали, що державні інспектори спільно з фахівцями Департамент екології та природних ресурсів Одеської ОДА провели обстеження території яхт-клубу Одеси, який постраждав внаслідок ракетного обстрілу міста 17 жовтня. Про це повідомили в прес службі відомства. Нагадаємо, що уламки одного із збитих безпілотників впали на територію яхт-клуб Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися