В одному з районів Одеси встановили нові світлофори: де саме

Всі нові світлофори обладнані безперебійними блоками живлення

Комунальники продовжують проводити комплексні роботи з модернізації світлофорних об’єктів в Одесі. Зокрема, на цьому тижні оновили світлофори в Хаджибейському районі міста. Про це повідомили в Одеській міській раді.
Роботи виконувались на великих перехрестях: Балківська - Маловського - Степана Олійника та Балківська - Краснослобідська - Ольгіївський узвіз.
У рамках робіт проведено заміну опор на нові, які відповідають всім сучасним вимогам, а також проведено повну заміну світлофорних об’єктів, встановлені контролери.
Всі нові світлофори обладнані безперебійними блоками живлення, тому у разі відсутності електропостачання об'єкти будуть ще працювати деякий час.

“Наразі світлофорні об’єкти на вказаній локації пройшли тестування інженерного обладнання та підключені до автоматизованої системи керування дорожнім рухом (АСКДР)”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що телеграм-канал Odessa Mass transit повідомив, що в Одесі з'явився новий автобус моделі Ataman A092H6 2023 року випуску. курсує він на маршруті № 185. В повідомленні йдеться, що це другий автобус цієї моделі як у перевізника, так і в Одесі в цілому — перший автобус 2019 року випуску працює на маршруті № 146.
Нагадаємо, що в Одесі завершився капітальний ремонт на перехресті вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської біля кінотеатру “Родина”. У зв’язку з цим починаючи з 21 жовтня трамвайні маршрути №28 та №5 відновлюють свою роботу в повному обсязі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

12 листопада 2023, 16:50

Братья и сестры мне надо 160€ заплатить за Крестину Азу ние рак горла это юристу Эрику чтобы получить деньги я вам скину карточьку лучше в гривнях [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися