В Одесі з'явилися нові автобуси: яким маршрутом вони курсують

У перевізника це вже другий такий автобус

Сьогодні телеграм-канал Odessa Mass transit повідомив, що в Одесі з'явився новий автобус моделі Ataman A092H6 2023 року випуску. курсує він на маршруті № 185. В повідомленні йдеться, що це другий автобус цієї моделі як у перевізника, так і в Одесі в цілому — перший автобус 2019 року випуску працює на маршруті № 146.

“Глобально цей автобус не є якоюсь революцією: конструктивно цей Атаман — це звичний нам Богдан А092, але з низькою підлогою позаду і вироблений іншою компанією”. - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що динаміка купівлі нових автобусів в Одесі за останні 10 років виглядає так:
— Два Атамани A092H6 2019 і 2023 р.в., що працюють на маршрутах  № 146 та 185;
— чотири Еталон А08128 2021 р.в. маршруті № 145;
“Темпи оновлення автобусного парку “вражаючі”, особливо в тому контексті, що більшість маршруток Одеси — 2005–2008 р.в., тож вік більшості автобусів на маршрутах перевалив за 15 років. На жаль не тільки темпи, але і характер оновлень дуже далекі від потреб мільйонного міста”, - йдеться в повідомленні Odessa Mass transit
“Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.
Нагадаємо, що в Одесі завершився перший етап ремонтних робіт на перехресті вул. Пантелейнонівська та вул.Старопортофранківська. У зв’язку з цим деякі трамвайні маршрути відновлять свою звичайну схему руху. Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися