Інновації у лікуванні: в Одесі лікарня розширює реабілітаційні можливості для людей з інвалідністю

Лікарня в Одесі розширює реабілітаційні можливості для людей з інвалідністю

Одеська міська клінічна лікарня №10 розвиває реабілітаційні технології для підтримки людей з інвалідністю. Пацієнти, які потребують медичної допомоги, тепер мають можливість займатися адаптивними видами спорту, щоб покращити свої фізичні та психологічні можливості.

Про це повідомляє Одеська міська рада.

Серед нововведень – створення комплексної реабілітаційної служби, яка забезпечує реабілітаційну допомогу вже з перших годин перебування пацієнта у лікарні. Це включає палату гострої реабілітації та можливість стаціонарної, після гострої та амбулаторної психологічної реабілітації.

У рамках стратегії розвитку також акцентують на співпрацю з немедичними провайдерами реабілітаційних послуг. Особливий акцент робиться на адаптивному спорті, який стає важливою складовою програми. Адаптивний спорт спрямований на задоволення фізичних та соціальних потреб людей з інвалідністю.

Лікарня розширила свої можливості у сфері адаптивного спорту через партнерство з гольф-клубом Одеси та паралімпійською командою з гольфу. Це відкриє нові можливості для пацієнтів, які тепер матимуть змогу взяти участь у гольфі. Співпраця орієнтована на швидке одужання та покращення функціональних результатів. Впровадження адаптивного гольфу стає важливим кроком до підвищення ефективності лікування

Нагадаємо, і Одесі особам з інвалідністю, літнім людям  громадянам інших пільгових категорій можуть надати допоміжні засоби реабілітації. Йдеться про милиці, ходунки та колісні крісла. Як отримати допомогу – читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися