Через негоду на Одещині без світла лишилися 12 населених пунктів

Для відновлення електропостачання задіяні 32 бригади

Сьогодні, 12 листопада, через негоду без світла лишилися 12 населених пунктів в Одеському районі, із них 2 — частково. Спеціалісти ДТЕК вже лагодять мережі, щоб якнайшвидше повернути світло. Для відновлення електропостачання задіяні 32 бригади — 32 одиниці техніки та 77 фахівців.

Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через:

 - приватні повідомлення на нашій сторінці фейсбук;

- спеціальну форму на сайті ДТЕК в розділі “Відсутня електроенергія?”;

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, буде хмарно з дощем. Вітер південно-східний, у другій половині дня південно-західний, 9-14 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура вночі 11-13°С, вдень 16-18°С.

“Коментарі” писали, що за вересень, внаслідок ракетних та дронових атак в Одеській області були пошкоджені об’єкти електромереж. За місяць енергетики повернули світло для більш ніж 2 тисяч сімей області. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що через погодні умови деякі жителі регіон залишилися без світла. Втім, енергетики повернули світло у 187 населених пунктів області для 47 984 клієнтів. ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що під час ліквідації наслідків негоди енергетики відремонтували 53 повітряні лінії, що живлять 1123 трансформаторних підстанцій у 187 містах та селах області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися