Штормове попередження на Одещині: комунальники усувають наслідки негоди

Попередження про небезпечні явища І рівня (жовтого) небезпечності по Одеській області 

Найближчі дві-три години на Одещині очікується погіршення погоди. Так, спеціалісти Гідрометцентр Чорного та Азовського морів повідомили, що наразі посилиться вітер, пориви якого сягатимуть 15-20 м/с. Така негода збережеться до кінця дня.

Одеська мерія звертається до мешканців та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Крім того, в мерії наголосити, щоб одесити не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, а також обережно пересувалися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру та дощу можливе падіння гілок та кабелів.

Так, наразі відомо, що в Одесі повалено вітром 10 дерев.

“Одесі сильний вітер. Комунальні служби  ліквідують наслідки негоди. Звертаємося до мешканців: обмежити пересування вулицями міста”, - йдеться в повідомленні. 

Крім того, через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока вірогідність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. 

Нагадаємо, сьогодні, 12 листопада, через негоду без світла лишилися 12 населених пунктів в Одеському районі, із них 2 — частково. Спеціалісти ДТЕК вже лагодять мережі, щоб якнайшвидше повернути світло. Для відновлення електропостачання задіяні 32 бригади — 32 одиниці техніки та 77 фахівців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися