На Одещині чоловік може сісти за грати за домашнє насильство над жінкою

Чоловіку загрожує або обмеження волі, або позбавлення волі на строк до двох років

Поліцейські повідомили жителю Одеської області про підозру у домашньому насильстві, за яке йому загрожує позбавлення волі. Чоловік систематично знущався над своєю співмешканкою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, правоохоронці з'ясували, що після того, як чоловік випивав алкогольні напої, він починав агресивно поводити себе з жінкою. Правопорушник міг лаявся на потерпілу, принижувати, інколи навіть погрожував фізичною розправою. Щоразу поліцейські складали адміністративні протоколи на чоловіка, виносили кривднику термінові заборонні приписи, проводили профілактичні бесіди, закликали змінити своє ставлення до жінки. Проте, чоловік не робив ніяких висновків.  Після чергової сварки до справи долучилися слідчі, які розпочали кримінальне провадження.

“Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру у домашньому насильстві, тобто умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо співмешканки, що призводить до психологічних страждань та погіршення якості її життя. Відповідно до чинного законодавства, підозрюваний може понести покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років”, - повідомив начальник відділення поліції № 1 Болградського районного відділу поліції Микола Євтодій.

“Коментарі” писали, що поліцейські повідомили про підозру жителю Березівщини у систематичному психологічному насильстві відносно своєї дружини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися