Спортсменка з Одеси програла нідерландській тенесистці у поєдинку Кубка Біллі Джин Кінг

Ястремська не змогла вдруге перемогти Рус.

Тенісистка з Одеси Даяна Ястремська на турнірі Біллі Джин Кінг спершу поступилася Аранчі Рус, проте згодом у складному поєдинку здолала Сюзан Ламенс і виборола для України переможне очко.

"Я дуже рада, що я граю на цьому турнірі, я люблю грати в команді і мені подобається те, що тут трошки інша енергетика. Звичайно ж, дуже хотілося перемогти, тому що я насамперед граю не за себе, я граю також за свою країну. Я граю для людей, які нас підтримують, грубо кажучи, граю для всіх. І цей програш він був, можна сказати, особливий. Було прикро. Але я розумію, чому я програла, я просто була недостатньо готова", - прокоментувала Даяна Ястремська

Зазначимо, що 11 листопада стартувало протистояння збірних України та Нідерландів у раунді плей-офф Кубка Біллі Джин Кінг. У другому матчі першого ігрового дня другий номер української збірної Даяна Ястремська поступилася лідерці команди Нідерландів Аранче Рус. На корті спортсменки змагалися 1 годину 36 хвилин. Наголосимо, що це була друга зустріч тенісисток. У 2019-му Даяна розгромила суперницю на змаганнях у Хуахіні.


"Коли граєш у Кубку Біллі Джин Кінг, то насамперед, звісно ж, додається трішечки хвилювання, тому що відповідальність не тільки за саму себе, а також за всю команду і за твою країну. Це найголовніше. І зараз, оскільки йде війна, тим паче це трошки такий дабл трабл - тобі хочеться ще більше проявити себе, хочеться ще більше і крутіше зробити результат", - сказала Ястремська.

“Коментарі” писали, що тенісистека з Одеси Даяна Ястремская стартувала з перемоги на хардовому турнірі серії WTA 1000 у Гвадалахарі (Мексика), перемога для спортсменки виявилась не простою. В 1/32 фіналу змагань українка у двох сетах обіграла Ану Софію Санчес (WTA 437) з Мексики.. Господиня кортів, яка посідає лише 437 місце в рейтингу WTA, втім, чинила опір майже дві години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися