Одеситка Даяна Ястремская успішно стартувала на турнірі серії WTA 1000 у Гвадалахарі

Тенісистка вийшла в 1/16 фіналу

Тенісистека з Одеси Даяна Ястремская стартувала з перемоги на хардовому турнірі серії WTA 1000 у Гвадалахарі (Мексика), перемога для спортсменки виявилась не простою. В 1/32 фіналу змагань українка у двох сетах обіграла Ану Софію Санчес (WTA 437) з Мексики.. Господиня кортів, яка посідає лише 437 місце в рейтингу WTA, втім, чинила опір майже дві години.

Водночас, на турнірі також виступала ще одна українська представниця жіночого тенісу. Ангеліна Калініна легко здолала американку Грейс Мін. На перемогу над 344 ракеткою світу українка витратила всього 61 хвилину. За матч Калініна жодного разу не віддала свою подачу і навіть не дозволила суперниці дійти до брейк-пойнтів. Це була четверта зустріч тенісисток. Ангеліна виграла всі поєдинки.

Ястремська зустрінеться з найсильнішою з пари американки Монтгомері та Азаренко з Білорусі. Наступною суперницею Калініної стане переможниця протистояння американки Кенін і канадки Чжао. Третя українка на турнірі - Марта Костюк - свій поєдинок першого кола зіграє в понеділок.

Нагадаємо, що перша ракетка України опинилася в когорті найсильніших за промовистим показником. Титулована спортсменка системно застосовувала подачі на виліт на "Великих шоломах" цьогоріч. Одеська тенісистка Еліна Світоліна показала четвертий результат сезону за кількістю подач навиліт на турнірах серії Grand Slam. За інформацією BTU, в активі першої “ракетки” України 66 ейсів за 14 матчів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися