В Одесі планують розв'язувати проблему із заторами на Отамана Головатого: деталі

На Отамана Головатого виникають затори через велику кількість фур

В Одесі провели  консультацію з керівниками портових структур та правоохоронних органів. Основною темою стало зростання скупчення великовантажних автомобілів на вулиці Отамана Головатого. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

У своєму зверненні до учасників наради, мер відзначив важливість ефективної роботи порту для економіки країни, особливо в умовах воєнного часу. Однак, він також висловив обурення щодо того, як скупчення вантажного транспорту призводить до транспортних заторів та соціальної напруги в місті.

Всі ми розуміємо, що порт повинен працювати, адже це економіка країни, що вкрай важливо у воєнні часи, але таке скупчення вантажного транспорту викликає великі затори та соціальну напругу в місті. Ми хочемо допомогти вам у вирішенні цієї проблеми, - звернувся до учасників наради мер Геннадій Труханов. 

З метою розв'язання цієї проблеми, учасники наради прийняли рішення про проведення щоденних спільних рейдів патрульної поліції та Департаменту муніципальної безпеки для запобігання скупченню вантажівок. Міські паркувальні інспектори та патрульні поліцейські будуть спільно наводити порядок та накладати штрафи на порушників.

Додатково, нарада розглянула можливість збільшення демпферних майданчиків для забезпечення достатнього місця для відстою вантажного транспорту, що допоможе покращити ситуацію та зменшити транспортні труднощі в місті.

Нагадаємо, в Одесі впровадили нову схему організації дорожнього руху на Миколаївській дорозі. Були надані роз'яснення щодо правила для водіїв та інших учасників дорожнього руху. Деталі в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися