Компанія INGRAD Development Group створює об'єкти елітарного класу

Сучасний житловий комплекс «Калейдоскоп» буде задавати якісно новий рівень для забудовників

Своє власне потужне виробництво і великий штат висококласних фахівців дозволяє компанії INGRAD Development Group створювати об'єкти по-справжньому елітарного класу.

Раніше компанія професійно зарекомендувала себе на ринку нерухомості будівництвом промислових об'єктів, об'єктів соціального призначення та реконструкцією житлових будинків.

Тому не дивно, що сучасний житловий комплекс "Калейдоскоп", який будується на Таїрова, тепер буде задавати якісно новий рівень для всіх забудовників Одеси.

Як зазначив в інтерв'ю журналістам директор відділу продажів житлового комплексу "Калейдоскоп" Ігор Балашов, цей проект є візитною карткою компанії.

"Тому ми даємо зобов'язання, що проект буде реалізований дуже якісно і в заявлені терміни", - підкреслив Ігор Балашов.

Компанія робить все для створення яскравих вражень навіть під час переїзду - всі квартири в ЖК "Калейдоскоп" пропонуються з уже готовим ремонтом і меблями.

Крім того, є можливість замовити власне планування квартири на свій смак, яке буде відповідати бажанням і стилю життя майбутніх мешканців.

На території житлового комплексу все продумано до найдрібніших деталей. Відмінна інфраструктура, ергономічні планування, застосування енергоефективних технологій, власна зелена лаундж-зона на даху будинку, підземна парковка, концепція "двір без автомобілів" і безтурботний дитячий сміх у дворі ... Все це компанія INGRAD Development втілила в ЖК "Калейдоскоп", двосекційному 7-поверховому житловому будинку, в якому розташовані 120 комфортних квартир площею від 40 до 129 квадратних метрів.

Крім того, тут же - чудовий ландшафтний дизайн, просторі колясочні, консьєрж-сервіс, відеоспостереження, відмінна транспортна розв'язка і звичайно ж, підземний паркінг. Приємним бонусом для клієнтів стане зарядка для електроавтомобілів на кожному паркомісці.

А ще величезним бонусом буде зелена лаунж-зона в 1300 кв. метрів на даху житлового комплексу, де мешканці та їхні гості зможуть відпочивати, засмагати, влаштовувати пікніки, а також займатися спортом на спеціальному майданчику.

Житловий комплекс "Калейдоскоп" буде зданий і введений в експлуатацію в другому кварталі 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися