Вчителі Одеси забезпечили всім необхідним школярів Херсонщини

Освітяни зібрали усе необхідне для подорожі дітей-переселенців

Освітяни Одещини сьогодні проводжали в дорогу та забезпечили всім необхідним маленьких херсонців: гарячі обіди та випічка від операторів шкільного харчування Одеси, смаколики й сік у дорогу від Парламенту старшокласників, канцелярські прилади від UNICEF. В Одеській мерії наголосили, що Одеса залишається транзитним пунктом, через який рухаються переселенці у більш безпечні регіони країни.

“Так цінно, що у разі потреби місто вміє гуртуватись, особливо, коли виїжджають, як сьогодні, групи дітей, і частина без батьків. Тож дякую всім причетним до допомоги”, - зазначила директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

В мерії наголосили, що Одеса чекає повернення наших найближчих сусідів - херсонців після Перемоги й неодмінно зустріне не тільки смачною їжею, але й теплим морем, ласкавим сонечком і дружніми обіймами. 

“Коментарі” писали, що з метою забезпечення безпеки та здоров'я учасників навчального процесу в освітніх закладах міста Одеса проводяться систематичні заходи цивільного захисту. Ці ініціативи спрямовані на попередження можливих надзвичайних ситуацій та практичне відпрацювання дій учнів та працівників у випадку будь-яких небезпечних подій в освітніх установах. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Нагадаємо,, що з-за кордону до України повертається 20 дітей, із якими до цього зустрілися майбутні прийомні батьки. З 9 червня 2023 року відбулося онлайн-знайомство одинадцяти прийомних батьків та батьків-вихователів із дітьми. Після онлайн спілкування дорослі зустрілись із дітьми за кордоном



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися