Слизька дорога на трасі: в Одеській області постраждала подружня пара внаслідок ДТП

Правоохоронці встановлюють повні обставини події

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса – Рені поблизу села Кирнички. Аварія сталася сьогодні близько 11 години. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала подружня пара. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Попередньо правоохоронці встановили, що 30-річний водій легкового автомобіля “Honda”, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням на слизькій після дощу дорозі, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з вантажним автомобілем “DAF”.

В результаті аварії постраждав водій легковика та його дружина. Медики швидкої допомоги негайно госпіталізували потерпілих. 

“На місці події працює слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють повні обставини події та регулюють рух транспорту, який дещо ускладнений на даній ділянці дороги. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, унаслідок якої травмувалися троє громадян. ДТП сталася вчора, 14 листопада, на автодорозі сполученням Вінниця – Турбов - Гайсин між населеними пунктами Бочманівка та Ставрове. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися