Повітряні сили повідомили, про нову тактику РФ під час ранкового обстрілу

Ворог запустив по Україні ударні дрони

На світанку ворог запустив по півдню України ударні дрони-камікадзе. БпЛА пролетіли над Одеською, Миколаївською та Херсонською областями, а потім змінили траєкторію в бік Вінницької області. Окупанти змінили час атак по Україні. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. 

Цього разу противник дещо змістив часові рамки завдання ударів. Станом на о пів на 9, тривоги ще тривали. Зазвичай в цей час ми даємо статистику збиття, скільки летіло, куди й що вдалося знищити в повітряному просторі. Цього разу близько 10 БПЛА атакували Україну, - зазначив Юрій Ігнат. 

Нагадаємо, о четвертій ранку в Одеській області залунала повітряна тривога. Причина – запуск ударних дронів-камікадзе з напрямку Чорного моря. Речниця ОК "Південь" зазначила, що маршрут окупанти обрали досить передбачуваний.

Обстріли Одеської області

Ввечері 5 листопада ворог кілька годин обстрілював українські міста, зокрема і Одесу. Окупанти завдали удару різними типами ракет та ударними дронами. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлю Одеського художнього музею, та короб де зберігається скандальний пам’ятник Катерині II.

З літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря запустили протирадіолокаційну ракету Х-31П. На Одещині ворог акцентує свої зусилля на завдаванні шкоди цивільному судноплавству. Внаслідок цього ракетного удару були пошкоджені адміністративні будівлі, а троє співробітників зазнали поранень. Вибухова хвиля також пошкодила навколишні будинки.

Також 30 жовтня зранку окупанти атакували Одесу. В результаті обстрілу постраждав судноремонтний завод. Внаслідок атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники ДСНС. Крім того, пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися