В Одесі обговорили програму підтримки ветеранів війни: деталі

В Одесі представили проєкт міської цільової програми "Ветеран Одеси"

В Одесі презентували проєкт міської цільової програми під назвою "Ветеран Одеси" на період з 2024 по 2026 рік. Головною метою цієї програми є забезпечення ветеранів війни, їхніх сімей та родин загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України соціальним захистом та всебічною допомогою. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

На заході велика увага була приділена питанням адресної допомоги сім'ям загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України та військовослужбовцям Збройних Сил України. Засідання Робочої групи, що взяла участь у презентації, об'єднало представників місцевої влади, депутатів, представників громадських та благодійних організацій, які активно дбають про соціальну підтримку ветеранів.

Мета програми полягає в реалізації комплексу заходів, спрямованих на покращення соціального захисту ветеранів та членів їхніх сімей. Програма також націлена на адаптацію та координацію наявних ресурсів для забезпечення соціальних гарантій та всебічної допомоги ветеранам.

Важливим аспектом є створення ефективної системи переходу від військової служби до цивільного життя, а також сприяння ветеранам у поверненні до мирного життя. Програма також враховує індивідуальні потреби кожного ветерана та спрямована на розв'язання реальних проблем, з якими стикаються ветерани та їхні родини.

Раніше "Коментарі" писали, що в Одесі стартує проєкт з підтримки ветеранів та членів їхніх родин, які втратили роботу через війну. У рамках проєкту USAID "Економічна підтримка України" реалізується програма "Територія відновлення та розвитку".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися