Немає шкіл та дитячого садка: в Одесі жителям "Райдужного" пообіцяли вирішення проблеми

Жителі "Райдужного" неодноразово виходили на мітинги, вимагаючи побудувати в густонаселеному житловому комплексі школу і дитсадок. Їх проблемами зацікавився новий губернатор

Голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций відвідав житловий масив "Райдужний", жителі якого нарікають на відсутність об'єктів соціальної інфраструктури. Про це керівник регіону повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Куцого, в "Райдужному" проживають більше 20 тисяч людей, але немає ні школи, ні лікарні. Є тільки один приватний дитячий садок.

"Більшість жителів – молоді люди, у багатьох з них є діти, і вони заслуговують на нормальну інфраструктуру", – зазначив голова ОДА.

Місцеві жителі неодноразово виходили на мітинги з вимогою розпочати будівництво об'єктів соцінфраструктури. Вони вважають, що забудовник не виконує свої зобов'язання. За їх словами, замість обіцяних дитячого садка, школи і поліклініки, з'являються лише нові висотки.

Відвідавши житловий масив, Куций пообіцяв залучити до роботи всі профільні департаменти і Овідіопольську райдержадміністрацію, щоб вирішити багаторічну проблему місцевих жителів.

Житловий масив "Райдужний" фактично є частиною Одеси, однак формально розташований в Овідіопольському районі. Він відомий своєю щільною забудовою і засиллям автомобілів.

Як раніше писав портал "Коментарі", під Верховною Радою через можливе впровадження ринку землі пройшли два мітинги.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися