“Шлюбне агентство” на Одещині: злочинна схема виїзду за кордон

Наразі організаторці "шлюбного агентства" оголошено про підозру

Прикордонни Одещини в черговий раз викрили незаконну схему виїзду призовників за кордони України. Цього разу шахрайська схема ґрунтувалась на укладанні фіктивних шлюбів. Про це повідомили в Одеському прикордонному загоні. 

Організувала нелегальний бізнес мешканка Одеського регіону. Вона за 4500 доларів США пропонувала чоловікам уникнули мобілізації. Схема працювала так: правопорушниця знаходила клієнта, а потім допомагала йому укладати фіктивий шлюб з жінкою з інвалідністю, щоб призовник міг “без перепон” проїхати кордон. 

“Шлюбне агентство” функціонувало по всій території України. “Легкі” гроші пропонували заробити з інвалідністю віком від 18 до 57 років.  Організаторку злочинної схеми затримали на гарячому під час отримання коштів за одруження однієї з пар.

“Наразі організаторці “шлюбного агентства” та “дружині” з інвалідністю оголошено про підозру у вчиненні злочинну за ч.3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Незаконну схему викрито за оперативною інформацією прикордонників Одеського загону спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідування Нацполіції за процесуального керівництва Малиновської окружної прокуратури міста Одеси”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що на Одещині викрили міжнародне злочинне угруповання, яке організувало канал незаконного перетину кордону для призовників. СБУ затримало правопорушників “гарячому”: коли один із організаторів намагався “прорвати” держкордон і таким чином вивезти двох ухилянтів до невизнаного Придністров’я. За таку "послугу" зловмисник отримав від своїх клієнтів загалом 7 тис. американських доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

16 листопада 2023, 22:40

Сам факт запрета ны выезд из страны определённым группам людей по социальному и половому признаку я является чистым фашизмом, такая страна должна быть уничтожена, а президент казнен !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися