На Одещині водій мікроавтобуса зіткнувся з залізобетонною опорою: чи є постраждалі

Водій не впорався з керування через мокру дорогу

Наразі поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Роздільнянському районі. Так, в результаті аварії одна людина загинула, ще одна – госпіталізована. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

ДТП сталося вчора увечері в селі Кучурган. За інформацією поліції, водій мікроавтобуса “Volkswagen Transporter” їхав в напрямку Роздільної. Керманич не впорався з керуванням на мокрому дорожньому покритті, виїхав за межі проїзної частини на узбіччя, і там зіткнувся з залізобетонною опорою лінії електропередач.

В результаті аварії водій автомобіля помер за місці, ще до приїзду швидкої. Його пасажира з різними травмами голови госпіталізували до районної лікарні.

“Слідчі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження правоохоронці вилучили транспортний засіб та призначили судові експертизи. Слідство триває”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що в Одеській області водій в нетверезому стані не впорався з керуванням та перекинувся. Житель Подільського району відповідатиме за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися