Наслідки негоди в Одесі: повалено понад 50 дерев

Комунальні служби Одеси ліквідовують наслідки негоди

Вчора в Одесі вирувала негода. Сьогодні в міста також не вщухає вітер. Станом на 7 годину ранку відомо про 52 повалених вітром дерева та 7 великих гілок. Комунальні служби ліквідовують наслідки негоди. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Крім того, синоптики обіцяють, що сьогодні зранку в Одесі пориви вітру будуть 25-27 м/с, вже вдень ситуація стане спокійнішою - 15-20 м/с. 

Проте в мерії все ж таки закликають одеситів та гостей міста бути уважними та не залишати автомобілі під деревами.

“У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру та дощу можливе падіння гілок та кабелів”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Цілодобова медична швидка допомога - 103

Патрульна служба МВС України в Одесі - 102

Оперативний міський центр "Швидка комунальна допомога" – 15-01

“Коментарі” писали, що через негоду на вулиці Чорноморського козацтва ускладнено проїзд авто. Сильні пориви вітру призвели до падіння дерева на проїзну частину, повністю блокуючи рух транспорту. Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

Нагадаємо також, що після нічних обстрілів регіону без електропостачання залишилося понад 2 000 родин. Крім того, без світла людей залишила й негода. Про це повідомляють ДТЕК Одеські електромережі.  Ранковий буревій та негода призвели до відключення від електромережі 8 населених пунктів на Одещині. Найбільше постраждали Ізмаїльський та Одеський райони.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися