Однією з вулиць Одеси обмежили рух через падіння дерева: де варто об’їхати

В Одесі оголосили штормове попередження

Сьогодні через негоду на вулиці Чорноморського козацтва ускладнено проїзд авто. Сильні пориви вітру призвели до падіння дерева на проїзну частину, повністю блокуючи рух транспорту. Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

На місці події працюють всі необхідні служби, рух транспорту здійснюється однією смугою. Зважайте на тимчасові обмеження руху та плануйте свій маршрут завчасно, – йдеться в повідомленні. 

Негода в Одесі

Одеська міська рада попереджає мешканців та гостей міста про наближення сильного вітру з поривами 25 – 27 м/с.. Очікувати негоду слід вже за кілька годин. У зв'язку із прогнозованим погіршенням погодних умов, міська влада закликає всіх бути пильними та обмежити свої переміщення та поїздки, особливо це стосується літніх осіб, дітей та вагітних жінок.

Більше новин для водіїв

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом - золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   

Раніше повідомлялося, що в центрі Одеси рух автотранспорту на вулиці Карантинній буде тимчасово закритий до 15 березня наступного року. Причиною цього є продовження робіт щодо будівництва житлового будинку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися