В центрі Одеси на 5 місяців перекрито рух через будівництво новобудови: деталі

Рух на вулиці в центрі Одеси був закритий ще з жовтня 2021 року

В центрі Одеси рух автотранспорту на вулиці Карантинній буде тимчасово закритий до 15 березня наступного року. Причиною цього є продовження робіт щодо будівництва житлового будинку.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Буде перекрито дорогу по вул. Карантинній, на ділянці між вул. Троїцькою та вул. Єврейською до 15 березня 2024 року. Відповідне рішення мер Одеси підписав сьогодні. Рух там був закритий з жовтня 2021 коли ТОВ “ДІА-ЛЕКС” звернулося до мерії щодо будівництва житлового будинку. Наразі, будівництво ще не закінчилося тому прийнято рішення продовжити заборону.

Нагадаємо, що в Одесі управління дорожнього господарства Одеської міської ради 4 вересня 2023 року розпочало поточний ремонт покриття на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд. Про це повідомили в Одеській міській раді.    

Крім того, на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування. 

Також, “Коментарі” писали, що в Одесі тривають роботи з оновлення дорожньої розмітки з метою підвищення безпеки на дорогах. Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ (КУ “СМЕП”) впроваджує ці комплексні заходи, спрямовані на організацію дорожнього руху та забезпечення безпеки водіїв та пішоходів. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися