На одній з вулиць Одеси повністю оновлено дорожню розмітку: що змінилося

Оновлення відбувається в рамках програми “Безпека дорожнього руху в місті Одеса”

В Одесі тривають роботи з оновлення дорожньої розмітки з метою підвищення безпеки на дорогах. Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ (КУ “СМЕП”) впроваджує ці комплексні заходи, спрямовані на організацію дорожнього руху та забезпечення безпеки водіїв та пішоходів. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

На цьому тижні фахівці КУ "СМЕП" завершили роботи із впровадження нової схеми організації дорожнього руху на вулиці Святослава Ріхтера, від площі Бориса Дерев’яка до вулиці Гастелло. В рамках робіт було повністю оновлено дорожню розмітку, облаштовані велосмуги, оптимізовано дорожній рух. Також, наразі на вказаній локації проводиться встановлення нових знаків дорожнього руху.

Всі ці комплексні роботи проводяться в рамках Міської цільової програми “Безпека дорожнього руху в місті Одесі”, яка спрямована на підвищення безпеки учасників дорожнього руху та поліпшення дорожньої інфраструктури.

Нагадаємо, що в Одесі продовжується робота з оптимізації дорожнього руху, спрямована на поліпшення умов пересування по місту. Були проведені роботи з оновлення дорожньої розмітки на вулиці Леонтовича, а саме на ділянці від вулиці Успенської до вулиці Великої Арнаутської.  

Також, відбулися зміни в організації дорожнього руху на вулиці Ольгіївська. На ділянці дороги від вулиці Пастера до узвозу Марінеско введено двосторонній рух автотранспорту. Спеціалісти КУ “СМЕП” вже оновили дорожню розмітку та встановили відповідні знаки дорожнього руху.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися