В Одесі планують ремонт на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту

Роботи триватимуть до кінця вересня

В Одесі управління дорожнього  господарства  Одеської  міської  ради 4 вересня 2023 року розпочинає поточний ремонт покриття  на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Поточний ремонт передбачає:

- заміну  покриття  між  рейками;

- влаштування покриття  проїжджої частини;

- влаштування  покриття прилеглих тротуарів.

Усі роботи планують завершити 25 вересня 2023 року

“Ремонт виконуватиметься поетапно без закриття дорожного руху згідно із затвердженим переліком відновних робіт (поточний  ремонт) вулиць і доріг комунальної власності м. Одеси”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Нагадаємо, що Ізмаїльська міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів на двох вулицях міста. Так, планується повністю відремонтувати вулицю Східна (протяжністю 1.4 км) та ділянку дороги по вулиці Телеграфна – від вулиці Східна до вулиці Тиха (900 метрів дороги). Стартова ціна лоту складає 51 337 387 грн.

Крім того, на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

"Коментарі" писали, що в Одеській області ведуться інтенсивні роботи щодо поліпшення якості автомобільних доріг з метою підвищення безпеки руху та ліквідації аварійних деформацій на дорожньому полотні. Основний акцент зроблено на стратегічно важливих транспортних артеріях південного регіону та дорогах з підвищеною інтенсивністю руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися