В Одесі ліквідовують наслідки негоди понад 300 комунальників: деталі

Пориви вітру в Одесі сягають 25-30 метрів за секунду

Негода на Одещині не вщухає. В Одесі продовжують падати дерева через шквальний вітер та шторм. В Одеській міській раді повідомили, що станом на 12.00 поривами вітру повалено 109 дерев та 51 велика гілка. Зафіксовано 28 поривів дротів зовнішнього освітлення та 18 пошкоджень контактної мережі. Крім того, відомо про 3 випадки ушкодження покрівлі та 2 зупинкових комплексів.  

“На вулицях міста зараз ліквідують наслідки стихії понад 350 співробітників комунальних підприємств міста. В роботах задіяно 9 автовеж, 4 трактори та 48 одиниць іншої різноманітної спецтехніки”. - йдеться в повідомленні мерії.


В першу чергу, комунальники звільняють від повалених дерев дороги, автомагістралі, пішохідні доріжки, а також прибирають дерева, які заважають проїзду до соціально значущих об'єктів. У той же час співробітники КП “ОМЕТ” відновлюють пошкоджені контактні мережі після поривів, а також розпилюють дерева та гілки, які перебувають на контактних мережах. 

“Коментарі” писали, що енергетики продовжують ліквідовувати наслідки негоди, що вирує на Одещині з вчорашнього вечора. Протягом доби спеціалісти ДТЕК відремонтували 26 ліній та 568 підстанцій, що дозволило повернути світло для 26 161 домівки в 65 населених пунктах області. Про це повідомили в компанії. 

Зазначимо також, що через шторм сьогодні 19 листопада російські окупанти вивели всі свої військові кораблі з Чорного та Азовського морів. Про це повідомили в Військово-морських силах Збройних сил України. Проте в Середземному морі перебувають на чергування 2 ворожі кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "калібр", загальний залп до 8 ракет.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися