Одеський прикордонний загін очолив новий керівник: що про нього відомо

Юрій Петрів подякував попередньому керівнику Одеського прикордонного загону полковнику Василю Вітровчаку

Сьогодні начальник Південного регіонального управління бригадний генерал Юрій Петрів представив особовому складу нового керівника Одеського прикордонного загону. Ним став підполковник Костянтин Риньков. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

“Костянтин Риньков за час своєї служби пройшов різні керівні посади, професіонал з великим досвідом роботи в підрозділах охорони кордону. Я впевнений, що персонал загону й надалі гідно протистоятиме усім викликам сьогодення. Бажаю новому керівнику наснаги та всебічної підтримки підлеглого персоналу”, - зазначив начальник регіонального управління.

Також, Юрій Петрів подякував попередньому керівнику Одеського прикордонного загону полковнику Василю Вітровчаку за сумлінну службу та вагомий внесок у захист суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

Що відомо про Костянтина Ринькова

Костянтин Риньков народився в Хмельницькій області. Свій офіцерський шлях розпочав з 2006 року після закінчення Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького. Має магістерський рівень освіти. У лавах Держприкордонслужби з 2002 року. Протягом служби обіймав керівні посади різних рівнів.

Нагадаємо, що нещодавно призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися