В Одесі під час сварки чоловік вбив пенсіонерку: деталі

Правопорушнику загрожує до 15 років ув’язнення

В Одесі під час конфлікту чоловік вбив літню жінку. Наразі поліцейські викрили містянина в умисному вбивстві пенсіонерки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, за інформацією поліції, чоловік прийшов у гості до сусідки і під час спільного вживання алкогольних напоїв між ними спалахнула сварка. У розпал конфлікту нетверезий чоловік почав штовхати бабусю, а потім нещадно побив її кулаками і залишив квартиру. 

Тіло жінки через декілька днів виявили родичі. Вона лежала на дивані накрита ковдрою. Зазначимо, що потерпіла померла на місці в результаті отриманих травм та множинних переломів ребер. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

“За наявності достатніх доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті  іншій людині,  за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що в Одесі чоловік, який напав на працівницю кафе та вбив її, отримав обвинувальний вирок суду. Правопорушника засудили до позбавлення волі строком на п'ятнадцять років із конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Крім того, в одному з сіл Куяльницької сільської територіальної громади на Подільщині стався жахливий випадок нападу на жінку та її 11-річну племінницю. Чоловік жорстоко травмував дитину та її тітку виделкою та ножицями. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися