На Одещині чоловік ледь не вбив дитину та її тітку ножицями

За замах на вбивство зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі

В одному з сіл Куяльницької сільської територіальної громади на Подільщині стався жахливий випадок нападу на жінку та її 11-річну племінницю. Чоловік жорстоко травмував дитину та її тітку виделкою та ножицями. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася в червні, коли нетверезий чоловік вирішив скоїти напад на жінку та малолітню дівчинку. Втім, сусіди, які вчули крики, оперативно втрутилися та тримали зловмисника до прибуття правоохоронців.

За даними судово-медичної експертизи, обидві жертви отримали серйозні тілесні ушкодження. Жінка отримала колото-різані поранення голови, тулуба та передпліччя. Ці травми  належать до категорії легких тілесних ушкоджень. 11-річна дівчинка, отримала проникаюче поранення грудної клітки, потерпала від пневмогемотораксу, емфіземи та геморагічного шоку, що класифікує її тілесні ушкодження як тяжкі та загрожуючі життю.

Яке покарання чекає на нападника

Поліція завершила досудове розслідування та обвинувачення зловмисника в незакінченому замаху на вбивство за ч. 3 ст. 15, п.п. 1, 2, 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Тепер суд розглядатиме обставини цього жорстокого нападу, а обвинувальний акт вже направлено до суду. Затриманому загрожує серйозне покарання від десяти до п'ятнадцяти років ув'язнення або навіть довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одесі, у Приморському районі міста, поліція затримала 19-річного молодика, якого підозрюють у вчиненні розбійного нападу на охоронця спорткомплексу. За такі дії йому загрожує до 15 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися