В Одесі 19-річний хлопець може отримати до 15 років в’язниці за розбійний напад

Зловмисник вдарив кулаком по голові охоронця з Одеси

В Одесі, у Приморському районі міста, поліція затримала 19-річного молодика, якого підозрюють у вчиненні розбійного нападу на охоронця спорткомплексу. За такі дії йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Вчора вранці зловмисник здійснив напад на 57-річного охоронця, пригрозивши йому предметом схожим на пістолет та відібравши особисте майно. За декілька годин правоохоронці здійснили затримання підозрюваного. За даними слідства молодик із сусідньої області вдарив охоронця кулаком та застосував предмет схожий на пістолет, щоб відібрати майно – два мобільні телефони, зарядні пристрої, навушники.

Правоохоронці вилучили у зловмисника викрадене майно та предмет схожий на пістолет. 

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя особи, яка зазнала нападу, вчинений в умовах воєнного стану. Наразі слідчі клопочуть у суді щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі співробітники поліції затримали зловмисника, який вчинив жорстокий розбійний напад, розбивши голову незнайомці та відібравши у неї всі речі. За такі дії йому загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися