Жорстоко побив жінку та забрав всі речі: розбійний напад в Одесі

Зловмисник відібрав речей в одеситки на суму майже 16 тисяч гривень

В Одесі співробітники поліції затримали зловмисника, який вчинив жорстокий розбійний напад, розбивши голову незнайомці та відібравши у неї всі речі. За такі дії йому загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Злочин стався близько 11 години ночі в одному з дворів багатоповерхівки на вулиці Семена Палія. За інформацією правоохоронців, 51-річна жінка прямувала на зустріч зі своїм сином, коли до неї підійшов незнайомець і вдарив її по голові тупим предметом. Після нападу зловмисник викрав з її власності срібний браслет, мобільний телефон та сумку з особистими речами. Загальна сума вкраденого становить майже 16 тисяч гривень. Потерпілу негайно доставили до лікарні, де лікарі виявили у неї закриту черепно-мозкову травму, перелом скроневої кістки, забої та інші травми голови. 

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримати його наступного дня після вчинення злочину. Виявилося, що це 29-річний житель Одеського району, який раніше вже був судимий за майнові злочини.

Фігуранта затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, а саме у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому особою, яка раніше вчинила розбій, вчиненому в умовах воєнного стану. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік, який раніше вже був судимий за майнові злочини, вихопив сумку з рук перехожої. За такі дії, з урахуванням його ранішньої судимості, його було засуджено до чотирьох років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися