На Одещині мешканці села заклали новий ліс: які дерева висадили

Ліс висадили на території філії "Одеське лісове господарство

У Біляєвському лісництві біля села Яськи лісники разом із місцевими мешканцями висадили три гектари лісу. Про це повідомляє Південний лісовий офіс.

“Тепер завдяки спільній роботі майбутні покоління села матимуть змогу насолоджуватись лісом”, - йдеться в повідомленні. 

Всього філія “Одеське лісове господарство” має висадити 665 гектарів лісу під час осінньої лісокультурної кампанії. На сьогодні вже висаджено 406 гектарів від запланованого.

Незаконна вирубка дерев на Одещині

“Коментарі” писали, що на Одещині 25-річний чоловік здійснював незаконну порубку дерев у яру біля міста Арциз. Загалом чоловік спиляв сім дерев – акації та берести, підготувавши їх для транспортування. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо також, що за лічені дні розпочнеться опалювальний сезон, тому випадки незаконних рубок лісових насаджень в лісосмугах та в лісах набирають обертів. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.  Так, за тиждень інспектори виявили 3 правопорушники в Роздільнянському районі Одеської області, які незаконно вирубували дерева. Наразі чоловіків притягнули до адміністративної відповідальності. Загальна сума штрафів - 1530 гривень.

Крім того, в Одеській області правоохоронці затримали чоловіка, який почав готуватися до опалювального сезону, вирубуючи акації в лісовому масиві. Наразі правопорушнику повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися