В Одесі облаштували кінцеву зупинку громадського транспорту: де саме

На локації встановлені конструкції, що запобігають стихійному паркуванню

В Одесі завершено проєкт благоустрою кінцевої зупинки громадського транспорту на вулиці Паустовського. Реконструкція охоплювала організацію роботи двох диспетчерських та інші інфраструктурні покращення. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Цей інноваційний проєкт був реалізований за позабюджетні кошти, що свідчить про ефективну співпрацю місцевого бізнесу та самоврядування. 

Я радий, що попри війну бізнес працює - сплачує податки та забезпечує одеситів робочими місцями. Гадаю, саме така співпраця бізнесу і місцевого самоврядування є показником соціальної відповідальності та громадянської свідомості в суспільстві, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов. 

На новій кінцевій зупинці облаштовано розворотне кільце, проведено дорожню розмітку, відремонтовано тротуари та встановлені конструкції, які мають запобігти стихійному паркуванню. 


Нагадаємо, в Одесі відбулася зустріч з керівниками компаній перевізників. Головна мета обговорень - модернізація міського транспорту для людей з інвалідністю. Кожен автобус для людей з інвалідністю, буде обладнаний GPS трекером, який дасть можливість зрозуміти точний час прибуття транспорту до зупинки.

Також “Коментарі” писали, що в Одесі з'явився новий автобус моделі Ataman A092H6 2023 року випуску. курсує він на маршруті № 185. В повідомленні йдеться, що це другий автобус цієї моделі як у перевізника, так і в Одесі в цілому — перший автобус 2019 року випуску працює на маршруті № 146.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися