Правопорушення дітей: в Одесі проведуть спеціалізовані лекції для школярів

В Одесі відбулася зустріч з керівниками шкіл

Сьогодні в Одесі пройшла зустріч директора міського департамент освіти та науки з керівниками шкіл. Як повідомили Олена Буйневич під час заходу були обговорені актуальні питання, зокрема правопорушення серед неповнолітніх та по відношенню до них. Про це чиновниця повідомили на своїй сторінці в Фейсбук.

“На жаль, гортаючи чати своїх будинків, спілкуючись з колегами, все частіше зустрічаємо інформацію про те, що діти залишаються наодинці з собою. Є випадки правопорушень по відношенню до людей похилого віку, які скоюють діти, є факти насильства над дітьми. Це дійсно тривожні дзвіночки і ми всі мусимо реагувати”, - написала Олена Буйневич.

У навчальних закладах планують провести заходи із дітьми, які спрямовані на вирішення цього питання. Зустрічі будуть проводитися як онлайн, так і офлайн.

“Дякую поліції за те, що поруч і координує нашу роботу з цього питання”, - зазначила чиновниця.

Крім того, під час зустрічі із директорами шкіл також підняли питання харчування.

“Зібрали та обговорили всі негативні відгуки щодо доставки, меню тощо, завтра обговоримо окремо з постачальниками послуги. Крім того, актуальне питання, яке вчора підіймала Надія Абрамова і багатодітні батьки щодо включення їх до числа пільговиків”, - йдеться у повідомленні директорки департаменту.

Раніше “Коментарі” писали, що директор міського департаменту освіти та науки скаржиться на відвідування дітей навчальних закладів. Так, за словами Олени Буйневич, у Приморському районі міста пустує третина місць у дитячих садочка, у Київському, Пересипському та Хаджибейському - четверта частина. Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися