Ситуація на автомобільних дорогах Одещини залишається ускладненою: зросла кількість ДТП

Через негоду в Одеській області багато автомобілів вже другий день стоять у снігових заметах

На автомобільних дорогах Одеса – Рені, Київ – Одеса та Одеса – Кучурган ситуація залишається ускладненою. Наслідки негоди ліквідовують комунальники, поліцейські та рятувальники. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Просимо водіїв враховувати ситуацію на дорогах загального та місцевого значення і по можливості утриматися від поїздок, поки не будуть повністю розчищені автошляхи”, - йдеться в повідомленні. 

Правоохоронці продовжують діставати автотранспорт із переметів, за потреби доставляти людей до пунктів обігріву. 

Станом на ранок до поліції Одещини надійшло 72 повідомлення про ДТП, з яких 9 – із потерпілими. Обійшлося без загиблих та госпіталізованих. 


Нагадаємо, що у територіальних підрозділах поліції правоохоронці облаштували пункти незламності. У випадку тривалої відсутності електроенергії чи опалення, кожен, хто цього потребує, може ними скористатися. За потреби також звертайтеся на спецлінію “102”.

Крім того, “Коментарі” писали, що станом на ранок 27 листопада в Одеській області закриті для руху три траси, повідомили в Укртансбезпеці. Рух для усіх видів транспорту закрито: М-15 Одеса-Рені, км. 11-920 - км. 307+718;   М-16 Одеса-Кучурга, км 0+000-59+175;   М-05 Київ-Одеса, км. 274+435 - 466+700;   Для великовагових транспортних засобів:   М-28 Одеса-Южне-/М-14/, км. 3+450-28+315. 

Зазначимо, що спеціалісти ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди, що вирує на Одещині з вечора 25 листопада. За минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області. Енергети працюють далі, проте роботи ускладнюються сніговими заметами та сильними поривами вітру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися