Породілля, яку рятували від негоди на Одещині, народила дівчинку

Наразі мама та дитина перебувають під наглядом лікарів

Сьогодні вночі у розпал хуртовини на номер Єдиної оперативної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик з села Білгород-Дністровського району, де у 27-річної жінки сталися позалікарняні пологи. Самостійно дістатися бригаді медиків засніженими сільськими дорогами було неможливо і тому медики спільно з командою ДСНС на пожежній машині їхали до породіллі засніженими дорогами декілька годин. Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги
На світ народилася здорова дівчинка. Обробивши пуповину фельдшер стабілізував стан породіллі та дитини. Зазначимо, що весь час поки породілля та немовля знаходилась у дорозі, а потім у пожежній частині, на зв'язку з фельдшером був консультував відповідальний акушер-гінеколог.
Рано вранці породілля та малечу в доброму стані доставили до лікарні. Наріз вони знаходяться під пильним наглядом професіоналів.
“Ще раз від імені всього колективу Центру ЕМДіМК висловлюємо щиру подяку ГУ ДСНС України в Одеській області. Вони не тільки допомогли нашим медикам діставатися до викликів, але й витягли зі сніжних заметів 12 карет швидкої допомоги. У тісній співпраці ми пережили цю важку добу”, - йдеться в повідомленні Центру.
“Коментарі” повідомляли, що на номер Єдиної оперативної диспетчерської Центру ЕМД та МК Одеської області надійшов виклик з села Липецьке Подільського району. У місцевої мешканки почались пологи вдома. За вказаною адресою одразу вирушила медична бригада. Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися