На Одещині постраждали 13 людей внаслідок негоди в регіоні: подробиці

Підрозділи ДСНС по Одещині залучалися 216 разів

Внаслідок складних погодних умов на Одещині постраждали 13 людей. Зокрема, за медичною допомогою з ознаками переохолодження звернулися 8 осіб, а також 5 осіб постраждали внаслідок падіння дерев. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий.

За його словами, внаслідок несприятливих погодних умов на Одещині ситуація була найскладнішою – на дорогах були суттєві перемети, зокрема на півночі та півдні Одеської області. Подекуди вони сягали висоти 1,5 метра і саме у зв’язку з цим багато машин потрапляли в затори та не могли виїхати з переметів.

Олександр Хорунжий зазначив, що на цих ділянках було одразу залучено особовий склад і техніку ДСНС, а також долучалися представники  прикордонної служби, які на певних ділянках організовували роботу бронетранспортерів.

Він також додав, що на Одещині певна кількість великовантажних автомобілів перебуває в зонах для відстою для того, щоб очистити дорогу та евакуювати легкові та інші автомобілі. 

Пресофіцер ДСНС України повідомив, що підрозділи ДСНС по Одещині залучалися 216 разів, загалом відбуксировано 533 авто, в тому числі 15 автобусів та 12 автомобілів швидкої допомоги.

Також ДСНС залучалися і до роботи на Кіровоградщині, Черкащині та Миколаївщині. Загалом, зазначив Олександр Хорунжий, до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов залучалося 1215 рятувальників  та понад 330 одиниць техніки ДСНС.

“Коментарі” писали,, що спеціалісти ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди, що вирує на Одещині з вечора 25 листопада. За минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області. Енергети працюють далі, проте роботи ускладнюються сніговими заметами та сильними поривами вітру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися