Наслідки негоди в Одесі: скільки електротранспорту вийшло на маршрути

В Одесі через сильний вітер було пошкоджено контактні мережі електротранспорту

Зранку 28 листопада в Одесі фіксується велика кількість завалених дерев та гілок через негоду. Станом на цей момент зафіксовано 267 повалених дерев та 88 обвалених великих гілок. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Команда працівників КП "Міськзелентрест" активно працює над виведенням міста з цієї непогоди, вже оброблено 176 адрес.

За даними КП "Одесміськсвітло", зафіксовано 121 випадок обриву дротів освітлення. Наразі всі аварійні адреси відключені від електромережі, і тривають роботи з їх відновлення.

КП "ОМЕТ" активно відновлює контактні мережі після поривів. Зафіксовано 99 випадків, з яких вже відновлено 48. Сьогодні зранку на дороги вийшло 50% електротранспорту.

Фахівці КП "Міські дороги" займаються боротьбою з ожеледицею. Проводять посипання доріг піщано-сольовою сумішшю. З огляду на прогнозовану плюсову температуру вдень, спеціалісти акцентують увагу на очищенні дощоприймачів та ливнівок для вільного стоку танучого снігу та льоду.

Нагадаємо, в Одеській області відновили електропостачання для 169 тисяч родин у 294 населених пунктах. За останню добу вони відремонтували 206 ліній та оживили 3 003 підстанції.

Зазначимо, Одеська міська рада попереджає мешканців та гостей міста, що вже у другій половині дня очікуються пориви сильного вітру швидкістю 15 до 20 м/с. Негода в регіоні триватиме найближчі кілька днів, адже регіон активно накриває південний циклон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися