Ракета в сторону Одеси: в регіоні оголосили повітряну тривогу

Громадян закликають пройти до укриття

О 11:07 в Одеській області, оголосили повітряну тривогу. Причиною став зліт стратегічної авіації та ймовірний пуск ракети в бік Одеси. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Одеса в укриття у вашому напрямку ракета, – йдеться в повідомленні. 

picture

Де оголосили повітряну тривогу

Повітряна тривога наразі лунає в Одеській, Донецькій, Луганській областях та на території тимчасово окупованого Криму. 

Обстріли Одеської області

Ввечері 5 листопада ворог кілька годин обстрілював українські міста, зокрема і Одесу. Окупанти завдали удару різними типами ракет та ударними дронами. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлю Одеського художнього музею, та короб де зберігається скандальний пам’ятник Катерині II.

З літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря запустили протирадіолокаційну ракету Х-31П. На Одещині ворог акцентує свої зусилля на завдаванні шкоди цивільному судноплавству. Внаслідок цього ракетного удару були пошкоджені адміністративні будівлі, а троє співробітників зазнали поранень. Вибухова хвиля також пошкодила навколишні будинки.

Також 30 жовтня зранку окупанти атакували Одесу. В результаті обстрілу постраждав судноремонтний завод. Внаслідок атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники ДСНС. Крім того, пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства.

Джерело: https://t.me/kpszsu/7977


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися