В Одесі відновили роботу пошкодженої котельні: чи є тепло в домівках

Зараз у тестовому режимі надається тепло для 120 тисяч абонентів в Одесі

У неділю в Одесі через складні погодні умови та перепади напруги відключили районні котельні, в одній з котелень впав 100-метровий димохід. Вчора ввечері спеціалісти все ж таки відновили роботу пошкодженої котельні. Наразі вона працює в тестовому режимі. Тепло надається  для 120 тисяч абонентів в Одесі. Про це повідомили голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

“Відновлена робота пошкодженої внаслідок негоди котельні. Зараз у тестовому режимі надається тепло для 120 тисяч абонентів в Одесі. До ранку в оселях людей має бути тепло. Дякуємо КП "ТМО", міській владі, спеціалістам “Одесагаз”, співробітникам ДСНС та всім аварійним службам за роботу” – наголосив він.

Крім того, мер Одеси Геннадій Труханов зазначив, що у разі неможливості запуску котельні міська влада разом зі спеціалістами “Одесагаз” та інших профільних служб відпрацювали можливість підключення модульних котелень як резервний варіант. 

“Я дякую обласній військовій адміністрації за те, що ми сьогодні разом вирішуємо це питання.  Доставку модульних котелень забезпечать працівники ДСНС України в Одеській області з усіх міст України, де вони є. Це дозволить дати тепло в домівки мешканців, підключаючи їх до мереж газопостачання. Кожна котельня буде встановлена на окрему групу будинків”, - підкреслив міський голова. 

Нагадаємо, що в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3350


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися